Home / Politika / Vonesat në sektorin e Transportit/ Rama jep lajmin: 5,191 Paga Lufte për punonjësit dhe të larguarit nga puna

Vonesat në sektorin e Transportit/ Rama jep lajmin: 5,191 Paga Lufte për punonjësit dhe të larguarit nga puna

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se qeveria ka miratuar 5191 paga lufte për sektorin e Transportit Rrugor të Udhëtarëve për lehtësimin e pasojave nga vonesa e detyruar e nisjes së aktivitetit në muajin qershor nga pandemia.
“+5,191 Paga Lufte për punonjësit dhe të larguarit nga puna për Qershorin 2020! Efekti financiar prej 134,966,000 Lekë mbulohet nga fondi rezervë i DPSHTRR!”, njofton kryeministri.

Kryeministri Rama ne Facebook:

TiNukDoJeshKurrëVetëm

SOLIDARITET për sektorin e Transportit Rrugor të Udhëtarëve për lehtësimin e pasojave nga vonesa e detyruar e nisjes së aktivitetit në muajin qershor🤝

QEVERIA SHQIPTARE miraton:
✅ +5,191 Paga Lufte për punonjësit dhe të larguarit nga puna për Qershorin 2020!
✅ Efekti financiar prej 134,966,000 Lekë mbulohet nga fondi rezervë i DPSHTRR!

Falë mirëadministrimit, rezultateve rekord të 2019-ës dhe përgjegjësisë shembullore sociale të DPSHTRR-së, mundësohet mbështetja e dytë për sivjet nga DPSHTRR për sektorin e transportit të udhëtarëve me autobus (pas kompensimit të taksës vjetore TVMP)🤩

Leave a Reply

%d bloggers like this: