Home / Kosova / “Guxim i jashtëzakonshëm”/ Trump për Hotin dhe Vuçiçin: E bënë Ballkanin më të sigurt

“Guxim i jashtëzakonshëm”/ Trump për Hotin dhe Vuçiçin: E bënë Ballkanin më të sigurt

“Duke e bërë këtë, ata i kanë bërë vendet e tyre, Ballkanin dhe botën më të sigurt”, ishte komenti i tij.

Hoti dhe Vuçiç e nënshkruan marrëveshjen për normalizimin e marrëdhënieve ekonomike në 4 shtator në Shtëpinë e Bardhë, në praninë e presidentit Trump. Dy palët, megjithatë, nuk i hodhën firmat në të njëjtin dokument, por nënshkruan secili veçmas. Trump, nga ana tjetër firmosi një letër ku i përgëzonte të dy palët për guximin drejt normalizimit të marrëdhënieve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: