Home / Politika / Gazsjellësi TAP/ Ambasadorja Yuri Kim: Hap i rëndësishëm strategjik për Shqipërinë

Gazsjellësi TAP/ Ambasadorja Yuri Kim: Hap i rëndësishëm strategjik për Shqipërinë

“Ky është hap strategjikisht i rëndësishëm. TAP do të transportojë gaz natyror nga Deti Kaspik në Evropë përmes Greqisë dhe Shqipërisë, duke e bërë Shqipërinë një pjesë integrale të arkitekturës së larmishme rajonale të energjisë. Diversifikimi i energjisë = zgjedhja = siguria = pavarësia”, shkroi Yuri Kim.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: