Home / Kronika / Covid-19/ Greqia shtyn sërish masat bllokuese me Shqipërinë deri në këtë datë

Covid-19/ Greqia shtyn sërish masat bllokuese me Shqipërinë deri në këtë datë

Pra kalojnë vetëm ata që janë shtetas grekë, vetëm ata që kanë leje qëndrimi në Greqi, punonjësit sezonalë dhe personeli diplomatik. Ndërsa ndalohen udhëtimet për qëllime turistike. Greqia ka një rritje të ndjeshme të rasteve me Covid-19. Tani çdo ditë raportohen mbi 800 raste në ditë, ndërsa të vdekurit  nga covid kanë arritur 574.

Qeveria ka vendosur forcimin e masave, në tentativën e saj të fundit për të shmangur një lock-dowun tjetër.

Leave a Reply

%d bloggers like this: