Home / Arte / Film / Filmi “Piano” pjesëmarrës në 3 Festivale Ndërkombëtare

Filmi “Piano” pjesëmarrës në 3 Festivale Ndërkombëtare

pijano-1-594x350Filmi i shkurtër “Piano” gjatë muajit tetor dhe nëntor do të jetë pjesëmarrës në tri Festivale Ndërkombëtare, në Norvegji, Shqipëri dhe Turqi.
Filmi me regji të Xhelal Halitit, producent Burim Haliti dhe Blerim Gjoci, prodhim i “ Eureka Film& Production” dhe “Prishtina Film”, do të jetë pjesëmarrës në Festivale Ndërkombëtare “West Nordic International Film Festival”në Norvegji , “Tirana International Film Festival”në Shqipëri dhe “ Ayvalik International Film Festival AYIFF”në Turqi.
Sipas një njoftimi të kompanive prodhuese, “Piano” në këto festivale do të shfaqet në konkurrencën zyrtare tëfilmit të shkurtër.
Sipas KosovaPress, në këtë festival(AYIFF) Producenti nga Filmi “Piano”Burim Haliti, është i ftuar si anëtar i jurisë, i cili do të bëjë vlerësimin e filmave të gjatë Fiction.

Leave a Reply

%d bloggers like this: