Home / Rajoni / Maqedonia / Zaev: Mirëpresim vendimin e Kosovës për bashkëpunim rajonal

Zaev: Mirëpresim vendimin e Kosovës për bashkëpunim rajonal

Zaev theksoi se Kosova tashmë ka pranuar ftesën për bashkëpunim rajonal dhe se shpreson që së shpejti edhe Bosnja dhe Hercegovina dhe Mali i Zi do t`i bashkëngjiten kësaj nisme.

“Më vjen mirë që edhe Kosova ka pranuar ftesën dhe i është bashkangjitur procesit, për thellim të bashkëpnimit rajonal ndërsa besoj që shumë shpejtë do të na bashkëngjiten edhe Bosnja dhe Hercegovina dhe Mali i Zi”, tha Zaev.

Leave a Reply

%d bloggers like this: