Home / Ekonomia / Rruga e Arbërit drejt përfundimit, Rama: Një tjetër urë po merr formë

Rruga e Arbërit drejt përfundimit, Rama: Një tjetër urë po merr formë

Vazhdon puna për ndërtimin e Rrugës së Arbrit, një ndër projektet më të mëdha në infrastrukturë të qeverisë.

Kryeministri Edi Rama ka postuar në profilin e tij në Facebook një video me pamjet e ndërtimit të rrugës.

Postimi i Kryeministrit Edi Rama

MIRËMËNGJES 😊
me urën tjetër që po merr formë në rrugën Arbërit dhe me pjesë në ndërtim përgjatë kësaj vepre të shumëpritur nga dibranët, po të vyer për krejt Shqipërinë, ju uroj një ditë të mbarë 🙏

Leave a Reply

%d bloggers like this: