Home / Rajoni / Pas kërkesës së Abazoviqit ish pronarët nga sot mund ti shfrytëzojnë pronat e veta në Valdanos

Pas kërkesës së Abazoviqit ish pronarët nga sot mund ti shfrytëzojnë pronat e veta në Valdanos

Duke që Viti i Ri 2021 ka filluat mbarë për ish pronarët e ullishtave në Valdanos ne Ulqin. Sipas një njoftimi nga Ilir Harasani i Lëvizjes qytetare URA, ish pronarët mund nga sot ti shfrytezojne pronat e veta në Valdanos, shkruan Ulqini Online.
Nga leterkëmibimi me drejtuesit i shoqatës për kthimin dhe mbrotjen e pasurisë në Ulqin shihet se zv. kryeministri Dritan Abazoviq beson që ky është vetëm fillimi i përmirësimit të padrejtsive që i është bërë Ulqinit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: