Home / Rajoni / Maqedonia / Maqedonia e Veriut: Mjekët ushtarak do trajnohet në Norvegji, për të vazhduar misionin në Afganistan

Maqedonia e Veriut: Mjekët ushtarak do trajnohet në Norvegji, për të vazhduar misionin në Afganistan

“Ky projekt është i rëndësishëm për të gjithë vendin sepse anëtarësimi në NATO nënkupton gjithashtu zhvillimin e ekipeve mjekësore për ndërhyrje të shpejtë. Nga pjesëmarrja e ekipit tonë mjekësor në mision do të përfitojë i gjithë sistemi shëndetësor publik, sepse ata do të zbatojnë njohuritë e fituara, por gjithashtu do t’ua transferojnë atyre specializantëve dhe studentëve në vend”, pohoi mes tjerash ministri Filipçe.

Leave a Reply

%d bloggers like this: