Home / roze / Ed Sheeran mbushi 30 vjeç: Flija në autobus, nuk ka sukses pa sakrifica…

Ed Sheeran mbushi 30 vjeç: Flija në autobus, nuk ka sukses pa sakrifica…

Këngëtari dhe kantautori Ed Sheeran mbushi 30 vjeç. Një karrierë brilante, madje duhet pohuar se në këto dhjetë vitet e fundit ka thyer çdo rekord.
Sheeran, emri i vërtetë është Edward Christopher Sheeran, ka ndërtuar në më shumë se 10 vite me kitaren e tij nje stilit e vetin, bazuar në muzikën pop, e te ndërthurur me ritmet dhe elementet folk dhe soul, duke sjellë një perandori këngësh të cilat hyjnë lehtësisht në zemrat e njerëzve. Flokë të kuq dhe të çrregullt me pamjen e një adoleshenti të përjetshëm, këngëtari irlandez, lindur në Halifax më 17 shkurt 1991, pëlqehet nga të gjithë. Ed është bërë baba për herë të pare nga ish- shoqja e bankës në shkollë të mesme, një dashuri e rigjetur dhe e finalizuar në një ceremoni sekrete.

Megjithatë përtej çdo suksesi dhe sakrifice fshihet një anë e errët, të cilën vetë këngëtari ka dashur ta rrëfejë në dokumentarin “Chasing the present”, i cili bazohet në dëshmitë e yjeve të skenës botërore në lidhje me shëndetin mendor.Gjatë vitit 2014, pas daljes në treg të albumit të katërt “X”, i cili për fat rezultoi të ishte i treti album më i shitur në botë me më shumë se 8,5 milionë kopje, artistit iu desh të përballonte një nga periudhat më të vështira të tij, si pasojë e mosmenaxhimit të suksesit.“Flija në autobuz gjithë ditën, më pas zgjohesha dhe shkoja të këndoja. Pija, dehesha dhe më pas prap ngjitesha mbi autobuz. Kjo situatë zgjati për rreth 4 muaj”– ka rrëfyer ai, duke shtuar se I është dashur të luftojë shumë me veten që të mbyste frikën, akthin dhe depresionin.

Leave a Reply

%d bloggers like this: