Home / Kronika / Pranohet ankimi i PS, KAS rrëzon fletën e votimit me emra

Pranohet ankimi i PS, KAS rrëzon fletën e votimit me emra

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve ka pranuar ankimimin e Partisë Socialiste lidhur me fletën e votimit, në bazë të numrave dhe jo të emrave të kandidatëve për deputetë. Vendimi është marrë pak minuta më parë, në mbledhjen e sotme në KAS.

KAS kështu ka rrëzuar kështu kërkesën e PD-së, e cila kërkonte një fletë votimi me emra, gjë që u pranua nga KQZ-ja.

PS-ja  kërkonte që kandidatët të vendoseshin me numra në listë dhe jo me emra, siç kërkonte PD.

Sipas KAS, orientimi i fletës së votimit do të jetë horizontale. “Ky vendim hyn menjëherë në fuqi dhe publikohet në faqen zyrtare të KQZ-së. Për këtë vendim mund të bëhet ankimim.”, tha përfaqësuesi i KAS.

Leave a Reply

%d bloggers like this: