Home / Ekonomia / Dokumenti/ Shqipëria, destinacion “covid free”. Qeveria jep 100 milionë lekë për të promovuar turizmin

Dokumenti/ Shqipëria, destinacion “covid free”. Qeveria jep 100 milionë lekë për të promovuar turizmin

Ky vendim i qeverisë vjen në prag të sezonit turistik dhe qeveria ka deklaruar më herët se vera do të jetë pa masa kufizuese, ndërkohë që procesi i vaksinimit po vijon me ritme të shpejta.

Leave a Reply

%d bloggers like this: