Home / Arte / Në darkë me këngëtaren e famshme Dua Lipa, ambasadorja Kim: Është një yll i mirëfilltë jashtë skenës

Në darkë me këngëtaren e famshme Dua Lipa, ambasadorja Kim: Është një yll i mirëfilltë jashtë skenës

“Më pëlqeu të shijoja një darke më Dua Lipën dhe familjen e saj, si dhe me miqtë e saj. Bisedë e mahnitshme në lidhje me njohjen e fuqisë dhe përgjegjësisë që të gjithë kemi (edhe nëse nuk jemi zgjuar ende) për ta bërë botën thjesht pak më të mirë, secili në mënyrën tonë. Dua është një super yll i mirëfilltë jashtë skenës, aq më shumë”- shkruan Yuri Kim.

Leave a Reply

%d bloggers like this: