Home / Kronika / “Rigjykim në Apel me trup tjetër gjyqësor”/ Gjykata e Lartë pranon kërkesën e avokatëve të Saimir Tahirit

“Rigjykim në Apel me trup tjetër gjyqësor”/ Gjykata e Lartë pranon kërkesën e avokatëve të Saimir Tahirit

Pas dhënies së vendimit Saimir Tahiri doli në heshtje nga Gjykata e Lartë, dhe nuk preferoi që të ndalej të fliste me gazetarët.

“Strategjia e radhës është që çështja të shkojë në gjykatën e Apelit të insistojmë për pafajësinë tonë. Në parim është çdo njeri që ecën në rrugën drejt suksesit, ka bashkëudhëtar dhe dështimin por jemi optimist dhe të sigurt që dejtësia do të shkojë në vend dhe t’i japë pafajësinë Saimir Tahirit”, tha Haxhia.

Leave a Reply

%d bloggers like this: