Home / Ekonomia / “Ndihma 200 mln rëndon OSHEE”/ Ekspertët: Duhej të ishte krijuar bursa e energjisë elektrike

“Ndihma 200 mln rëndon OSHEE”/ Ekspertët: Duhej të ishte krijuar bursa e energjisë elektrike

TAB
Plani i qeverisë për emergjencën
1. Garantimin e furnizimit pa ndërprerje
2. Mbrojtjen e familjeve dhe bizneseve të vogla nga rritja e çmimit të energjisë
3. Garantimin e mjeteve për blerjen e energjisë.

Fondi: 200 milionë euro

Leave a Reply

%d bloggers like this: