Home / Rajoni / Bisedimet e ekspertëve mbi programin e qeverisjes së Bullgarisë fillojnë më 23 nëntor

Bisedimet e ekspertëve mbi programin e qeverisjes së Bullgarisë fillojnë më 23 nëntor

Bisedimet e ekspertëve për hartimin e programit të qeverisjes së vendit nisin më 23 nëntor. Këtë e bëri të ditur kryetarja e Partise Socialiste, BSP-së Kornelija Ninova në profilin e saj në Facebook pas takimit me liderin e “Po e vazhdojmë ndryshimin” Kirill Petkov. Grupet e ekspertëve do të përfshijnë tre persona nga secila palë.

Grupet do të jenë 18 për temat: energjia, ekonomia, transporti, drejtësia, shëndetësia, arsimi, e-qeverisja, bujqësia, siguria e brendshme, ekologjia, zhvillimi rajonal, kultura, puna dhe kujdesi social, turizmi, siguria kombëtare, sporti, financat, marrëdhëniet ndërkombëtare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: