Home / Rajoni / Maqedonia / Zaev: Propozim-buxheti për vitin 2022 do të intensifikojë realizimin e projekteve infrastrukturore

Zaev: Propozim-buxheti për vitin 2022 do të intensifikojë realizimin e projekteve infrastrukturore

Shpenzimet joproduktive, thotë Zaev, do të reduktohen dhe parashikohen vetëm për realizimin e projekteve investive në fushat kyçe të infrastrukturës që do të gjenerojnë rritje ekonomike.

“Intensifikojmë realizimin e projekteve infrastrukturore në infrastrukturën rrugore, hekurudhore, energjetike dhe komunale, si dhe investimet kapitale për përmirësimin e kushteve në sistemin shëndetësor, arsimor dhe social, bujqësi, kulturë, sport, mbrojtjen e mjedisit dhe në drejtësi. Vazhdojmë me mbështetjen e sektorit real, përmes programeve KOVID, për të cilat janë ndarë 4,6 miliardë denarë, shkruan Zaev në Facebook.

Leave a Reply

%d bloggers like this: