Home / Politika / Rama në Berlin, takim me kryetarin e grupit parlamentar të SPD, Mützenich

Rama në Berlin, takim me kryetarin e grupit parlamentar të SPD, Mützenich

Kryeministri Edi Rama zhvilloi sot në Berlin, Gjermani një takim me kryetarin e grupit parlamentar të SPD, Rolf Mützenich.

“Me Rolf Mützenich, kryetar i grupit parlamentar dhe drejtues të tjerë të SPD”, u shpreh Rama, ndërsa ndau edhe momente nga takimi.

Kryeministri Rama ndodhet sot në Berlin. Kreu i qeverisë është ftuar në këtë vizitë nga fondacioni Körber-Stiftung për të marrë pjesë në një bashkëbisedim me parlamentarë të të gjitha forcave politike në Bundestag.

Leave a Reply

%d bloggers like this: