Home / Kronika / SPAK kërkon konfiskimin e shtëpisë së pushimit të ish-gjyqtarit të Kushtetueses

SPAK kërkon konfiskimin e shtëpisë së pushimit të ish-gjyqtarit të Kushtetueses

SPAK kërkon konfiskimin e një apartamenti në pronësi të ish-gjyqtarit të Kushtetueses, Bashkim Dedja dhe kalimin e kësaj pronar në llogari të shtetit shqiptar.

Nga hetimi i SPAK, bazuar në ligjin Antimafia, ka rezultuar se vëllai i Dedjes nuk kishte pasur mundësi financiare për blerjen e tij dhe se apartamenti ka qenë në përdorim të ish-gjyqtarit kushtetues të shkarkuar nga vetting-u.

Mes provave të SPAK është edhe një dëshmi e punonjësit të kompleksit, i cili ka treguar se për vite me radhë apartamenti është përdorur nga Dedja dhe familja e tij, që shkonin atje në fundjavë, në festa dhe gjatë verës.

Leave a Reply

brandy wilde milf porn anime girls get fucked by men
%d bloggers like this: