Home / Rajoni / Maqedonia / Bujar Osmani: Dokumenti i Kuvendit të Bullgarisë do ta bllokojë procesin evropian për një kohë të gjatë

Bujar Osmani: Dokumenti i Kuvendit të Bullgarisë do ta bllokojë procesin evropian për një kohë të gjatë

Ministri i Jashtëm i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, tha se votimi i sotëm në Kuvendin Popullor të Bullgarisë për heqjen e vetos ndaj vendit të tij do të paralizonte Marrëveshjen e Fqinjësisë me Bullgarinë.

“Ka dy fjalë mes suksesit dhe dështimit të Bashkimit Evropian në rajon – e para është “protokolli” në kornizën negociuese dhe tjetra është “hapja” në paragrafin 6 të konkluzioneve të Këshillit”, shkroi ai në faqen e tij në Facebook. duke shpjeguar se pse Republika e Maqedonisë së Veriut e refuzoi propozimin e Presidencës së Francës. Ministri shpjegon se fokusimi në këto dy çështje do të bllokonte procesin evropian në një plan afatgjatë.

“Ne u desh të refuzonim një propozim për një kornizë negociuese në këtë formë pikërisht për shkak të pjesëve të tij, për të cilat pala bullgare pa asnjë argument tregoi keqkuptim”, vë në dukje Ministri i Jashtëm Osmani.

Leave a Reply

http://glaciar.ar/marpa/schoolgirl-voluptuous/milf-wakes-cum-bro-fucks-his-horny-big-boobs-teen/
%d bloggers like this: