Home / Bota / Presidenti Erdoğan teston automjetin turk TOGG

Presidenti Erdoğan teston automjetin turk TOGG

Presidenti Erdoğan kreu testimin duke drejtuar automjetin TOGG të Türkiye-s për të cilin vazhdojnë proceset e provës dhe testimeve.

Presidenti i Türkiye-s, Recep Tayyip Erdoğan kreu një testim duke drejtuar prototipin më të fundit të automjetit turk TOGG në Luginën e Informatikës Gebze (Gebze Bilişim Vadisi), transmeton Anadolu Agency (AA).

Pas “Ceremonisë së Çmimeve për ata që i ofrojnë vlera Qendrës së Industrisë dhe Teknologjisë në Kocaeli” në Luginën e Informatikës në Gebze, presidenti Erdoğan kreu testimin duke drejtuar automjetin TOGG të Türkiye-s për të cilin vazhdojnë proceset e provës dhe testimeve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: