Home / roze / Europe kthehen me një album të ri

Europe kthehen me një album të ri

europe-bandPas “The Final Countdown” në vitet ’80, banda Europe njofton se do të rikthehet së shpejti me një album të ri, ende pa emër, në fillim të vitit të ardhshëm në bashkëpunim me UDR Records.

Legjendat suedeze të rokut botëror do të nisin regjistrimin e këngëve këtë muaj në Stokholm dhe prodhimi i materialit të ri do t’i besohet Dave Cobb të Rival Sons.

Europe shitën në vitet ’80 mbi 20 milionë kopje, duke fituar disqe të shumta platini me hitin “The Final Countdown”. Për në mars 2015 ata kanë njoftuar një tur në të gjithë Evropën.

Leave a Reply

%d bloggers like this: