Home / roze / Miley Cyrus dhe Rihanna, një dyshe “shpërthyese”

Miley Cyrus dhe Rihanna, një dyshe “shpërthyese”

cyrus-rihannaNuk e kanë problem të shfaqen sa më pak të zhveshura të jetë e mundur sa herë që u jepet rasti dhe as një event bamirësie nuk pengon personazhe si Miley Cyrus dhe Rihanna të zgjedhin nga garderoba e tyre fustanet më provokuese të mundshme.

Këngëtaret e famshme treguan shumë nga busti i tyre në Los Angeles gjatë ‘amfAR Inspiration Gala’.

Në këtë event morën pjesë edhe Gwyneth Paltrow, Alessandra Ambrosio, Sharon Stone, January Jones dhe Milla Jovovich.

Leave a Reply

%d bloggers like this: