Home / roze / Britney s’është më ‘single’

Britney s’është më ‘single’

britneyBritney Spears nuk është më ‘single’. Këngëtarja konfirmoi zërat që qarkullojnë për një romancë me shkrimtarin dhe producentin, Charlie Ebersol.

32-vjeçarja konfirmoi këto zëra për revistën “Extra”. “Po është e vërtetë”, citohet ajo.

Miq dhe të afërm të dy të rinjve thonë se ata ndjehen mirë së bashku, por është vetëm fillimi dhe as ata vetë nuk ja kanë idenë nëse bëhet fjalë për diçka serioze.

Dy muaj më parë këngëtarja u dha fund romancës me Dave Lucado

Leave a Reply

%d bloggers like this: