Home / Arte / TV / Dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”

Dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”

Në Shkodër u promovua dokumentari “Rrëfimi i një Kishe Martire”, kushtuar persekutimit dhe qëndresës se besimit katolik në Shqipëri. Dokumentari është realizuar nga “Komisioni Drejtësi dhe Paqe” si pjesë e veprimtarive që i bëjnë jehonë vizitës që zhvilloi në Shqipëri, Ati i Shenjtë, Papa Françesku.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: