Home / Kosova / Drejt ndërtimit të institucioneve në Kosovë?

Drejt ndërtimit të institucioneve në Kosovë?

Në Kosovë, vendimi i bllokut politik të krijuar nga Lidhja Demokratike, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Nisma për Kosovën që të heqin dorë nga posti i kryetarit të parlamentit, ka krijuar mundësinë për fillimin e funksionimit të parlamentit, që është kusht për ndërtimin e institucioneve. Por, çështja tani mbetet tek debatet për krijimin e qeverisë së Kosovës.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: