Home / Moda / Look bardhë e zi, për një stil prej dive

Look bardhë e zi, për një stil prej dive

Çfarë ka me shume klasike se një kombinim bardhe e zi? Pak gjera, mbase një look total black, por fakti se e bardha dhe e zeza janë dy ngjyra evergreen nuk do te thotë se nuk mund te krijoni formula te reja për te kombinuar këto dy ngjyra ne mënyrën me perfekte. Tek e fundit një look black ande white do te jete gjithmonë ne tendence edhe këtë vjeshtë/dimër 2014-15, kështu qe ja cilat janë zgjidhjet fashion.

Fund si fushe shahu bardhe e zi
Nuk e nevojshme nëse kuadrat janë te vogla apo me dizajnë skocez mund te luani me grafik me shume optikal për shembull me kuadrate apo drejtkëndësh ne përmasave te ndryshme edhe me maxi. Modeli perfekt për te eksperimentuar këtë fantazi është padyshim pencil skirt, i bukur dhe i lehte për tu mbajtur.

Bluza  top crop me vija bardhe e zi
Për sa i përket bluzave është me mire nëse synoni për vija. Përpiquni te qëndroni larg bluzave klasike me vija paralele te ngushta apo te gjera synoni me mire për një model te bardhe me vija shume te holla te zeza ose lehtësisht asimetrike, te thyera, jo te rregullta etj.

Detaje te bardha ne një pulovër te zeze
Edhe një detaj i thjeshte mund te beje te shkëlqejë një look bardhe e zi. Për shembull një pulovër e zeze e cila mund te ketë një dizajnë te bardhe ne qendër apo ne shpatull, jo vetëm qe do te thyej monotoninë por do te shkëlqejë te gjithë veshjen dhe stilin tuaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: