Home / Moda / A vishet kështu burri?

A vishet kështu burri?

Marka e veshjeve të trikotazhit SIBLING është e famshme për dizenjot e saj të pazakonta dhe në koleksionin e fundit të veshjeve për burra kjo markë nuk ka zhgënjyer.

sibling-moda1Siç mund ta shihni më poshtë, veshjet janë qesharake dhe vështirë se mund të vishen në rrugë.

Veshjet e reja të SIBLING, i formuar në vitin 2008 nga Joe Bates, Sidney Bryan dhe Cozette McCreery, janë paraqitur në Londër.

Leave a Reply

%d bloggers like this: