Home / Politika / Kryeparlamentari Meta, “Qytetar Nderi” i Gjilanit

Kryeparlamentari Meta, “Qytetar Nderi” i Gjilanit

Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta, pritet të nderohet me titullin “Qytetar Nderi” i Gjilanit.

meta2Kryeparlamentari Meta po qëndron në qytetin e Gjilanit, dhe tashmë është futur në ndërtesën e Komunës, ndërsa titulli pritet t’i jepet nga kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri.

Pas marrjes së këtij titulli, Meta dhe Haziri do të mbajnë një konferencë të përbashkët për media, më pas kryeparlamentari i Shqipërisë do të takohet me përfaqësuesit e Lëvizjes “Vatra”, e cila tubon veprimtarë nga Lugina e Preshevës si dhe do të vizitojë gjimnazin “Zenel Hajdini” në Gjilan.

Vizita njëditore e Metës në Kosovë do të përfundojë me një akademi me rastin e 102 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë e cila do të mbahet në Teatrin e Qytetit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: