Home / Qeveritare / Rama: Ministria e Integrimit çel sot tjetër mjedis të degraduar më parë

Rama: Ministria e Integrimit çel sot tjetër mjedis të degraduar më parë

Kryeministri Edi Rama nëpërmjet një postimi në rrjetin social, shkruan se Ministria e Integrimit u bë sot me seli të re, nga një mjedis i degraduar në qendër të Tiranës.

rama-integrimi-266x200Kryeministri Rama, ndërsa ka marë pjesë në inaugurimin e godinës së re të Ministrisë së Integrimit, prane Sheshit Nene Tereza, është shprehur se kjo godinë ishte lënë në harresë dhe të degraduar si shumë godina të tjera nga qeveria e mëparshme.

“Ministria e re e Integrimit çelur sot në një tjetër mjedis të degraduar e harruar në zemër të TR-Sheshi NeneTereza”, shkruan Rama, duke e shoqëruar postimin e tij, me një foto ku shihet ndryshimi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: