Home / Kuriozitete / Ka fjetur me 10 mijë meshkuj, tani është gati të martohet

Ka fjetur me 10 mijë meshkuj, tani është gati të martohet

shoq

Ajo ka fjetur me 10 091 meshkuj gjatë ‘karrierës’ së saj 12-vjeçare si shoqëruese VIP, por tani ka vendosur të ndryshojë stilin e jetës dhe të martohet me një njeri me të cilin të kalojë jetën. Gwyneth Montenegro, 36 vjeçe është paguar nga 500-1000 dollarë ora duke qenë shoqëruese e personazheve të famshëm në Australi, por edhe në vende të tjera ku i është dashur të udhëtojë për hir të punës së saj.

shoq1

Në një libër autobiografik Montenegro ka rrëfyer se ajo është rrëmbyer kur ishte në moshën 18-vjeçare, në moshën 19-vjeçare e kanë detyruar të kërcejë në tub nëpër lokale natë, ndërsa kur ishte 21 vjeçe nisi të punonte si shoqëruese e ‘klasit të lartë’. Por pavarësisht jetës që ka bërë dekadën e fundit, ajo tregon se ka lindur dhe është rritur në një familje me vlera të thella kristiane ndaj kërkon ta ruajë veten derisa të shfaqet në sfond mashkulli i duhur.

shoq2

36 vjeçarja ka rrëfyer se eksperienca e gjatë ku meshkujt e kanë paguar për të bërë seks me të e kanë bërë të kuptojë se çfarë duan ata në të vërtetë. Kjo sipas saj, e bën të gatshme për një martesë të shëndetshme dhe jetëgjatë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: