Home / Kronika / Rama dhe Koka në Fushë Krujë: Mbyllje të furrave të gëlqeres dhe gjelbërim të zonës

Rama dhe Koka në Fushë Krujë: Mbyllje të furrave të gëlqeres dhe gjelbërim të zonës

Kryeministri Edi Rama ka marrë pjesë sot në fillimin e Projektit “Pyllëzim në objektin Makaresh të ekonomisë pyjore Krastë-Krujë”.

ramaNë fillimine këtij projketi ka qenë edhe Ministri i Mjedisit Lefter Koka, i cili në shprehet në një postim në “Facebook” se “një zonë tejet e degraduar nga shfrytëzimi ndër vite pa kriter i guroreve tashmë do shndërrohet në një zonë të gjelbëruar dhe të bukur”.

Ndërsa Kryeministri Rama deklaron se “do të mbyllim furrat e gëlqereve dhe do të pyllizojmë zonën e Krujës”.

Rama dhe Koka në Fushë Krujë: Mbyllje të furrave të gëlqeres dhe gjelbërim të zonës

Rama dhe Koka në Fushë Krujë: Mbyllje të furrave të gëlqeres dhe gjelbërim të zonës

Rama dhe Koka në Fushë Krujë: Mbyllje të furrave të gëlqeres dhe gjelbërim të zonës

Leave a Reply

%d bloggers like this: