Home / Qeveritare / Shkarkohen drejtuesit e zyrave te hipotekave të Tiranës, Vlorës dhe Lushnjes

Shkarkohen drejtuesit e zyrave te hipotekave të Tiranës, Vlorës dhe Lushnjes

Regjistruesit e tre Zyrave Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të Tiranës, Vlorës dhe Lushnjes, janë shkarkuar nga detyra nga ministri i Drejtësisë, Nasip Naço.

Ende nuk dihen arsyet e këtij vendimi, pas urdhërit të ministrit të Drejtësisë Nasip Naço.

Në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive Vlorë është shkarkuar Ina Luçaj, në Tiranë Andrea Mico dhe në Zyrën e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme të Lushnjes, Bledar Koçiu

Leave a Reply

%d bloggers like this: