Home / Kuriozitete / Fëmijës së sapo lindur, i vihet emri simbol Charlie

Fëmijës së sapo lindur, i vihet emri simbol Charlie

Fotoja është e thjeshtë: dora e një të sapolinduri me një byzylyk sigurie në puls. Por mesazhi është i fortë: ‘Je Suis Charlie’, (Unë jam Charlie).

charlie1-320x318Shpresa dhe solidariteti për atentatin kundër gazetës satirike në Francë tregohet edhe kështu: duke i vënë emrin pikërisht foshnjës së sapo lindur, si revista e famshme franceze tashmë, e cila u bë teatër i masakrës një ditë më parë.

Dhe fotografia, e hedhur në Instagram nga nëna e fëmijës, ka marrë shumë pëlqime dhe komente.

Leave a Reply

%d bloggers like this: