Home / Te ndryshme / “Keep on rockin Papa”, fotoja e Atit të Shenjtë bëhet hit në rrjetet sociale

“Keep on rockin Papa”, fotoja e Atit të Shenjtë bëhet hit në rrjetet sociale

Papa Francesku arrin gjithmonë në zemrat e njerëzve, përmes veprimeve dhe fjalëve të thjeshta dhe të drejtpërdrejta.

C_4_articolo_2090020__ImageGallery__imageGalleryItem_0_imageFotografia e Papës teksa bën shenjën e brirëve, që në gjuhën e shenjave do të thotë “të dua” është përhapur me shpejtësi në rrjetet sociale, ku Ati i Shenjtë ka fituar simpatinë e mjaft të rinjve. Bashkë me komentet “Keep on rockin Papa”, fotografia e papës me arqipeshkëvin e Manila Louis, Antonio Tagle është bërë hit në rrjetet sociale.

Leave a Reply

%d bloggers like this: