Home / Arte / Muzike / Publikohet dizajni i skenës së Eurovizionit

Publikohet dizajni i skenës së Eurovizionit

Festivali Europian i Këngës, i cili sivjet mbahet në Vjenë të Austrisë, ka zbuluar tashmë skenën glamuroze ku do të parakalojnë hitet nga e mbarë Evropa.

EUROVIZIONSkena konsiston në 1288 shtylla individuale dhe ka 44 metra gjerësi, 14.3 metra e lartë dhe 22 metra thellësi. LED shtyllat prodhojnë efekte të ndryshme të cilat do ti shtojnë hijeshinë kësaj skene. Në prapavijë, janë gjithsej 22 metra të LED-it.

Festivali sivjet sjellë mbi 1600 gazetarë të akredituar nga e mbarë bota, dhe gjithsej 39 shtete marrin pjesë në tentim për të fituar festivalin. Midis tyre, Shqipëria sivjet ka dërguar në festival Elhaida Danin, me këngën “Diell”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: