Home / Kuriozitete / Zbulimi, NASA ka filmuar ngritjen e një UFO nga Toka

Zbulimi, NASA ka filmuar ngritjen e një UFO nga Toka

Një filmim me kamera, i cili u ndërpre përkohësisht për shkak të problemeve teknike, dëshmon se si një objekt misterioz i hirtë ngihet nga Toka.

ufo2Xhirimi është bërë me kamerën HD të montuar në anën e jashtme të Stacionit të Gjithësisë.

Kjo kamerë ishte vendosur si pjesë e eksperimentit të NASA-s që po studion xhirimin HD nga kozmosi.

Kur studiues pyet NASA-n se çfarë ka në atë xhirim, Agjencia e Gjithësisë heshti. Përgjigja nuk u mor as përmes kanaleve zyrtare.

Videoxhirimi është bërë në orbitë nga lartësia 275 milja (rreth 443 kilometra), e menjëherë pas vendosjes është zëvendësuar me mesazhin me të cilin NASA ka sqaruar se eksperimenti ka pasur probleme teknike.

Mediat botërore po e publikojnë gjerësisht këtë lajm dhe videon që gjeni më poshtë.

NASA siç e shikoni në video e ka ndërprerë transmetimin e filmimit që jepte nga hapësira, duke njoftuar për prova teknike. Kjo lëvizje, por edhe heshtja zyrtare për pyetjen e medieve, bën që të hidhen dyshime të forta se kemi të bëjmë me një filmim të NASA ku shfaqet një UFO (Objekt Fluturimi i Paidentifikuar)

Leave a Reply

%d bloggers like this: