Home / Kuriozitete / Japonia nxjerr në treg lentet e kontaktit me macet Hello Kitty

Japonia nxjerr në treg lentet e kontaktit me macet Hello Kitty

Japonia, e famshme për macet Hello Kitty, përveç aksesorëve të shumtë me dizajnin e tyre, si çanta, bluza, mjete didaktike, e te tjerë, tashmë ka nxjerrë në treg edhe lentet e kontaktit.2c980afed2798d53f2ca47a02e9fee1e_XL-770x472
‘Hello Kitty Princess Lens’, janë lente kontakti që mund të përdoren për tu vënë tek sytë. Ata janë pak më të mëdha se normalet, me një diametër prej 19 milimetër.

C360_2011-10-21-11-20-50_wm-770x467Deri më tani fabrika ka prodhua dy lloje të ndryshme lentesh. Njëra palë ka në sfond fytyrën e Hello Kitty dhe pjesa e irisit është e zbuluar.

kc-5-770x412Modeli tjetër e ka të gjithë sipërfaqen e lentes të vizatuar. Përveç hundës së maces aty gjendet edhe zemrat,e lulet, të cilat janë detaje shtesë të produktit.130703_20kitty-770x473

‘Hello Kitty Princess Lens’, janë të disponueshme në ngjyrat, blu, e zezë, kafe dhe jeshile, por nuk mungojnë as lentet me ngjyrë të kuqe, violë e çokollatë.
Klientët duhet të kenë kujdes në përzgjedhjen e tyre. Në lentet me ngjyrë të errët, dizajnët e maces nuk vihen re.

Leave a Reply

%d bloggers like this: