Home / Politika / Kryetari i PD-së, Basha, në Darëzezë të Fierit, takon të përmbyturit

Kryetari i PD-së, Basha, në Darëzezë të Fierit, takon të përmbyturit

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka vizituar sot fshatin Darëzezë të Fierit dhe është takuar me banorët, që iu janë përmbytur shtëpitë dhe pasuria.

darezezeSituata në fshatin Darëzezë paraqitet më e rëndë sesa në fshatrat e tjerë të tjerë të Fierit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: