Home / Kosova / Komisioneri Hahn nesër në Kosovë

Komisioneri Hahn nesër në Kosovë

Komisioneri i Bashkimit Evropian për Politikë të Fqinjësisë Europiane dhe Negocim të Zgjerimit, Johannes Hahn, do të vizitojë Kosovën për herë të parë këtë të mërkurë, më 18 shkurt.

komisioneri-hahn-nes-euml-r-n-euml-kosov-euml_hdKomisioneri do të takohet me autoritetet e Kosovës, përfaqësues të partive politike, si dhe përfaqësues të shoqërisë civile dhe komunitetit të biznesit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: