Home / Kronika / Kakavije, radha e makinave arrin ne dy kilometer

Kakavije, radha e makinave arrin ne dy kilometer

Festat e fundvitit kanë shtuar ndjeshëm fluksin ne piken doganore te Kakavijes.. Të dhënat nga dogana e kakavijës flasin për radhë makinash që ka mbërritur deri në 1.5 kilometër. 
Për të lehtësuar pritjen, autoritetet shqiptare kanë shtuar numrin e sporteleve në dalje. Aktualisht punohet me 13 sportele nga pala jone dhe me 5 sportele nga dogana greke. 
Ende nuk flitet për kthime mbrapsh apo probleme me dokumentacionin. 
Që nga data 15 dhjetor, dita e liberalizimit të vizave, shqiptarët udhëtojnë pa viza në zonën shengen, por ende jo krejt të lirë. Pasi shumë syresh janë kthyer mbrapsh për mangësi dokuemntacionesh, madje nga ato që nuk ishin publikuar më parë. 

Leave a Reply

%d bloggers like this: