Home / Politika / Shqipëri: Qeveria dhe opozita fajësojnë njëra-tjetrën për mungesë transparence

Shqipëri: Qeveria dhe opozita fajësojnë njëra-tjetrën për mungesë transparence

Në Tiranë, qeveria dhe opozita po fajësojnë njëra-tjetrën për mungesë vullneti në rritjen e transparencës së administratës. Ndërkaq ato po negociojnë këtë fundjavë një marrëveshje për të ngritur komisionin hetimor për zgjedhjet e kaluara. Mungesën e transparencës në punën e administratës shtetërore e konstatojnë edhe organizatat joqeveritare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: