Home / Presidenciale / Presidenti Nishani dekreton disa ligje

Presidenti Nishani dekreton disa ligje

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, dekreton shpalljen e disa ligjeve të miratuara së fundi nga Kuvendi i Shqipërisë.
0401-PRESIDENCA-1-660x3011Kështu, është dekretuar një ndryshim dhe shtesë në ligjin ‘Për miratimin e kontratës së koncesionit ndërmjet palës shqiptare dhe EVN AG, Statkraft AS e Devoll Hydropower, si bashkëkoncesionarë për projektimin e financimin e projektit të hidrocentralit në lumin Devoll”; disa ndryshime dhe shtesa në ligjin “Për licencat, autorizimet dhe lejet në Republikën e Shqipërisë”, si dhe një ndryshim në ligjin “Për përcaktimin e rregullave për tregtimin ndërkombëtar të llojeve të rrezikuara të faunës dhe florës së egër”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: