Home / Kronika / Sot seanca e parë e gjyqit Edi Rama kundër Edi Palokës për shpifje

Sot seanca e parë e gjyqit Edi Rama kundër Edi Palokës për shpifje

Kryeministri Edi Rama pritet të paraqitet personalisht në Gjykatën e Lartë, ku do të zhvillohet sot seanca gjyqësore lidhur me padinë e shefit të qeverisë ndaj kreut të grupit parlamentar të PD-së, Edi Paloka. Kryeministri e ka paditur Palokën për shpifje, pasi deputeti demokrat ngriti akuza për përfshirje të Ramës në mbështetjen ndaj bandave kriminale.largea_gjykata1356353508
Kryeministri e ka cilësuar Palokën si një shpifës profesionist, ndërsa i kërkoi atij të paraqesë provat dhe faktet që ka për deklaratat e bëra, ose në të kundër të përgjigjet përpara ligjit.
Kryeministri Rama ka theksuar se nëse Paloka ka prova dhe fakte për përfshirje të tij në mbështetjen ndaj bandave kriminale, atëherë është i gatshëm të japë dorëheqjen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: