Home / Arte / Film / Filmat e legjendës Nino Manfredi në Akademinë Marubi në Tiranë

Filmat e legjendës Nino Manfredi në Akademinë Marubi në Tiranë

Akademia Marubi në Tiranë, çdo të martë, duke nisur që nga data 3 mars do të sjellë në ambientet e saj filmat retrospektivë ku ka luajtur Manfredi.

manfrediMe karrierë 50 vjeçare, Manfredi shquhet për rolet e tij.

Ai ka qenë një ndër legjendat e aktrimit italian, sidomos fantastik në zhanrin e komedisë. Nino Manfredi, i cili vdiq në vitin 2004, është një nga aktorët më të mirë italianë, fitues edhe në Festivalin e Kanit.
Me 3 mars maratona filmike nis me “Audace colpo dei soliti ignoti” nga Nanni Loy. Bashkëpunimi i tillë vjen mes Akademisë dhe Institutit Italian në Tiranë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: