Home / Arte / Film / Yllka Mujo nderohet me çmimin e karrierës në Festivalin e Filmit në Monte Karlo

Yllka Mujo nderohet me çmimin e karrierës në Festivalin e Filmit në Monte Karlo

Aktorja shqiptare ishte dhe anëtare e një jurie ndërkombëtare me emra të njohur të kinemasë

Leave a Reply

Your email address will not be published.