Home / Arte / Kompania Sony, konkurs për foton më të mirë 2015

Kompania Sony, konkurs për foton më të mirë 2015

Konkursi për fotografinë më të mirë të vitit 2015 nga kompania Sony ka mbledhur disa nga fotografët më të talentuar në botë, amatorë dhe profesionistë.

o-WORLD-900Këtë vit në këtë konkurs ka një rekord fotografësh pjesëmarrës. Janë pranuar gjithsej 173 444 fotografi nga 171 vende të botës, me 24 % më shumë imazhe sesa vitin e kaluar. Fotografët garojnë për çmimin e madh prej 30 mijë dollarësh. Fituesi kryesor i këtij konkursi do të zbulohet më 23 prill. Pjesëmarrësit garojnë në 13 kategori profesionale, 10 të hapura dhe 3 kategori për të rinj.

Ja disa nga fotografitë pjesëmarrëse në këtë garë.

2015-sony-world-photography-awards-some-beautiful-images-1-638

2015-sony-world-photography-awards-jubair-bin-iqbal

2015-sony-world-photography-awards-20150224-115003-901

130683225456036532_6_Jonathan-Yeap-Chin-Tiong_Singapore_SHORTLIST_Sport.PR_

download (2)

download (3)

open-a-shoal-of-black-tip-reef-sharks-patrol-the-coast-of-the-seychelles-an-island-off-the-coast-of-africa

o-WORLD-900

sony-world-photography-awards-entries-2015-1

Leave a Reply

%d bloggers like this: