Home / Qeveritare / Veliaj: Arsimi, arma për të ndryshuar botën

Veliaj: Arsimi, arma për të ndryshuar botën

Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj, ka uruar festën e mësuesve nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook.

veliaj-popoVeliaj ka uruar arsimtarët në të gjithë Shqipërinë, nëpërmjet një shprehje të Nelson Mandeles:

“Arsimi është arma më e fuqishme për të ndryshuar botën” , shkruan ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Erion Veliaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: