Home / Moda / Xhinse, ja cilat janë modelet trend për pranverë

Xhinse, ja cilat janë modelet trend për pranverë

Ndër më të rëndësishmet për veshjen e çdo femre janë xhinset, të cilat përdoren dendur dhe shpeshtia e veshjes së tyre është shumë më e madhe në krahasim me çdo veshje tjetër.

xhinse-ja-cilat-jan-euml-modelet-trend-p-euml-r-pranver-euml_hdMë poshtë do të mund të njiheni me disa modele të cilat janë paraqitur në pasarelë gjatë ditëve të fundit dhe që priten të jenë tendenca dhe trend për pranverë 2015.

Shumë prej tyre mund t’ju duken të ekzagjeruara dhe jo të përshtatshme për tu veshur në përditshmëri, por mund ti përdorni si frymëzim për të stiluar apo krijuar vetë ju veshjet tuaja.

Leave a Reply

%d bloggers like this: