Home / Moda / Frymëzime nga java e modës në Paris

Frymëzime nga java e modës në Paris

Aty ku moda nuk ka limite, ku stili është origjinal dhe tendenca është gjithmonë ajo që të bën unike.

frym-euml-zime-nga-java-e-mod-euml-s-n-euml-paris_2_hdÇfarë do të vesh këtë javë?
Në javën e modës në Paris, shumë nga stilistët dhe dizajnerët kanë propozuar veshjet e tyre, por një modë më vete është ajo që vjen nga stili i rrugës ‘street style’.

Shikoni disa nga propozimet e veshjeve për këtë javë që vijnë nga Parisi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: